« terug naar vorige pagina

Y.P.M.van Minnen

Op 1 maart 2016 heb ik de praktijk van dokter von Bartheld overgenomen. Daarvoor werkte ik al een aantal jaar in de praktijk. Doorgaans ben ik op maandag,  woensdag en donderdag in de praktijk aanwezig.

Na afronding van de geneeskunde studie heb ik als arts assistent in de psychiatrie en chirurgie ervaring opgedaan. Mijn speciale interesse gaat uit naar de psychosomatiek. Dit betekent dat ik geloof dat psyche en lichaam elkaar wederzijds beïnvloeden. Psychische problemen kunnen zich lichamelijk uiten en lichamelijke klachten hebben hun weerslag op de psyche.

Ik ben getrouwd en heb drie kinderen, waarvan er inmiddels twee naar het voortgezet onderwijs gaan. In  mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om piano te spelen en om naar buiten, de natuur in te gaan.